Chord Epic HDMI AOC hybrid 15m HDMI-Kabel - AOC kobberhybrid - 48gbps Chord Epic HDMI AOC hybrid 15m HDMI-Kabel - AOC kobberhybrid - 48gbps

Chord Epic HDMI AOC hybrid 15m

HDMI-Kabel - AOC kobberhybrid - 48gbps

Varenr: 5500372E
11 795,-
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Epic HDMI 8K

Epic HDMI 8K er en avansert aktiv optisk HDMI med kobberhybriddesign. Som ekte 8K-kabel er Epic samtidig diskret og fleksibel med tanke på lange strekk eller der man har dårlig plass bak en TV. All bildeinformasjon går via de optiske kretsene, mens den viktige audio return fremdeles går via en høykvalitets skjermet kobberkabel med jordingsreferanse. Denne unike konstruksjonen sørger for maksimal bildekvalitet uansett lengde på kabelen, samtidig som man oppnår en utrolig lydkvalitet for entusiasten.

 

Et førstevalg til audio

Skal man prioritere å ha Epic HDMI på bare én plass mellom komponentene, så er det å bruke den der man henter lydsignalet fra.

 

Nøkkelpunkter:

- Aktiv optisk kobberhybrid med avansert chipset.
- HDMI 2.1 - 8K (48gbps - Ultra High-Speed)
- Perfekt for gaming, 8K film og ARC.
- Meget god fiber- og metallkvalitet, ekstra tykke audioledere i OFC kobber.
- Ekstra skjerming.
- Solide plugger.

 

Epic series

Epic er tuftet på nedarvet teknologi fra Signature-serien. Mer avansert ARAY støyabsorbering enn i Shawline-serien, med bedre metallkvalitet, isolasjon og skjerm gjør kablene i Epic-serien til en naturlig partner for alle premium hifi-systemer. Lederne i Epic-serien er tykkere enn i Shawline med direkteplatert sølv. Ekstra hensyn er tatt for å redusere mekanisk støy som vil lede til mikrofoni fra ytre vibrasjoner.

 

Historie

Chord Company startet i 1985 med å produsere kabler for Naim Audio. Opp i gjennom årene har de vunnet mange priser for deres «no-nonsense» tilnærming til kabeldesign og fokus på ekstra god skjerming. Chord Company har produksjonsfasiliteter i Amesbury, et lite tettsted utenfor den vakre småbyen Salisbury i Sør-England.

 

Teknisk info


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.