Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
800150183 Naim 00-015-0183 Naim ND555 Media Player Streamer/DAC TIDAL, Spotify, Roon, UPnP

Naim ND555 Media Player

Streamer/DAC TIDAL, Spotify, Roon, UPnP

169 995,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Produktinfo

Naim ND555, NDX 2 og ND5 XS 2, Naims kraftigste nettverkspillere noensinne!

 

 

Naim tok verden med storm da de lanserte NDX i 2011, en nettverkspiller som allerede da hadde DAC og DSP-teknologi for fremtiden og en lyd som ble høyt aktet på alle kontinent. Ultra high-end streameren NDS viste senere at Naim mente alvor med streaming fra alle tjenester lossy som lossless og nå er det endelig duket for en helt ny generasjon! Kall det gjerne "Naim streaming 2.0 om du vil!

 

 

De nye spillerne får den nye ND800 streaming plattformen som vi kjenner fra Unitiserien. De nye nettverkspillerne kommer heldigvis fremdeles som tøffe svarte bokser med grønn logo og grønne knapper, akkurat slik som vi liker det. Serien bærer tross alt navnet Classic! Dette er bokser med stilrene linjer, brukervennlighet og med avspilling på høyeste musikalske nivå som uttalt mål. Innebyggete tjenester som TIDAL, Roon, Spotify Connect, Chromecast, airPlay 2, UPnP, iRadio, suveren appstyring og mulighet for å bruke dem som separat DAC gjør dette til suverene utfordrere i hver sin prisklasse!

 

 

ND 555

 

 

Bygget på den ikoniske NDS streameren, tar Naim det hele mange hakk lenger med enda bedre arkitektur, teknologi og finesser!

 

 

Med et stilfullt og stort fargedisplay som gir et moderne tilsnitt til det klassiske Naimdesignet, er ND555 bygget rundt den ikoniske NDS. Her stopper ellers likheten, på innsiden er det meste nytt om vi går signalveien etter sømmene. Dette er den første ekte 500-streameren noensinne og uten tvil den beste kilden til Naim noensinne. Nesten naturligvis får en si, men det er alltid et hårete mål å overgå seg selv når man tar den fantastiske ytelsen til den nå pensjonerte Naim NDS i betraktning. NDS var av mange regnet som verdens beste og mest analoglydende digitalkilde. ND555 har fått helt ny arkitektur og sørger for å separere digital- og analogdel, samt strømforsyning til det ypperste. Internt ligger digital og analogdel og flyter på 1cm tykke avkoblede kobberplinth med fjæring for å redusere mekanisk støy og redusere interferens. Alt av nettverkskort og standby-kretser ligger i et internt Faraday-Cage et internkabinett på innsiden for å forhindre støy til de delikate digital og analogdelene. Strømforsyningen må komme fra en separat Naim 555PS og da er det den siste versjonen med DR-voltregulatorer som gjelder for å maksimere ytelsen. Separat strøm fører til at ND555 uforhindret kan yte maksimalt uten vibrasjoner eller interferens fra den vanvittig store og overdimensjonerte ringkjernetrafoen i 555PS. Denne powersupplyen leverer dessuten strømmen separat til digital- og analogdel med to dedikerte multipinskabler. Pinnene forsyner så igjen dedikerte deler internt i apparatet. Man kan si at absolutt alt er gjort for å oppnå maksimal separasjon mellom delene og bedre lyd! Skulle man strekke det enda et hakk lenger kan man også kjøre to separate 555PS DR for å drive denne lekre nettverkspilleren!

 

 

Avansert teknikk og LVDS signalbehandling

 

 

Rutingen av det digitale signalet fra nettverkskortet i ND555 har tatt et stort sprang med bruk av differensiell signalbehandling med lav spenning (LVDS). Dette operer svært hurtig og presist. Med den lave interferensen og støyen dette gir på innkommende signal fra nettverket muliggjør man ren avspilling av opp til 32bit/384khz linær PCM. Det er også gjort signifikante forbedringer i måten klokken i DACen opererer på. Mer enn å lene seg på klokken til det innkommende signalet, bestemmer masterklokken i streameren også innkommende dataflyt. Med dette får man enda større kontroll på jitter i DAC-kretsen. Også NDX2 og ND5 XS 2 har fått nyte godt av denne teknologien!

 

 

40bit floating og 16x oversampling - Siste generasjon SHARC DSP prossesering

 

 

Naim jobber konstant med å forbedre sin egen proprietære upsamplingsalgoritme som man i dag finner i alle streamingproduktene og DACene til Naim. Alle innkommende signal i ND555 videreforedles med 40bit (for ekte 24bit presisjon) og 16x oversampling (705/768khz klokkefrekvens). Dette er for å unngå at formater med lavere klokkefrekvenser «plager» det gode analoge filteret på enden av kretsen med voldsomme peaks fra Nyquistfrekvensen. Denne avanserte digitale upsamplingen sørger for at analogfilteret aldri går varmt og dermed oppfører seg klangmessig ustabilt over tid. I tillegg får man senket det digitale støygulvet betraktelig. Impulsresponsen og preringing/timing errors forbedres også kraftig og det er denne signabehandlingen som gjør at man virkelig har en prikk over i`en når det kommer til det lydkvaliteten på det analoge utgangssignalet.

 

 

DR-strømforsyninger i alle ledd og for første gang internt i DAC-kretsløpet

 

 

ND555 har en patentert DR-voltregulator rett etter DAC-chipen for å sørge for maksimal kontroll på videreforedling av det analoge signalet. Dette er første gang man bruker DR-spenningregulator i sammenheng med DAC-kretsen og resultatet er slående og musikalsk! Hele 12 andre interne og dedikerte DR-supply leverer så presist regulert strøm til både analog og digitaldel. Resultatet er at ND555 serverer en rytme, timing og oppløsning, samt analog klangbalanse som vi ikke har hørt maken til!

 

 

ND555 oppsummert:

 

 

- State of the art DSP.
- 5-tommers fargeskjerm med bevegelsessensor.
- LVDS (Low Voltage Differential Signalling) signalprossesering for bedre presisjon og lavere støy.
- DR «discrete regulator» spenningsregulatorer rett i etterkant av DAC chip.
- Diskrete filterkretser
- 500-serie børstet alu-finish.
- RF Zigbee remote i børstet metall.
- Må ha 555PS for drift, Burndykabler er inkludert med ND555.

 

 

Les mer om ND555 her: https://www.naimaudio.com/product/nd-555

 

 

Generelle detaljer på ND555, NDX 2, ND5 XS2:

 

 

- ND800 helt ny plattform designet fra bunnen av klar for fremtiden
- TIDAL, Spotify Connect, Roon, Chromecast built-in, airPlay 2, UPnP, UPnP, iRadio (vTuner).
- 32/384khz over UPnP, DSD 128.
- 40bit floating 16x oversampling med siste generasjon SHARC DSP prosessor
- Maks. stabilitet; over 5 minutters buffer i CD-kvalitet.
- Bluetooth APTX HD.
- S/PDIF ut via ekte 75ohms BNC.
- Både 2,4 og 5 ghz wi-fi eller kablet nettverk.
- Online firmwareoppdateringer.
- Naims populære og meget gode app.
- IR kontroll fra app av mange RC5-kompatible forsterkere m.m.

 

Kontakt oss på info@multirom.no for demo hos en av våre forhandlere på disse fantastiske streamerne!