Naim Mu-so Qb 2nd Generation Trådløst musikksystem Naim Mu-so Qb 2nd Generation Trådløst musikksystem Naim Mu-so Qb 2nd Generation Trådløst musikksystem Naim Mu-so Qb 2nd Generation Trådløst musikksystem Naim Mu-so Qb 2nd Generation Trådløst musikksystem Naim Mu-so Qb 2nd Generation Trådløst musikksystem Naim Mu-so Qb 2nd Generation Trådløst musikksystem Naim Mu-so Qb 2nd Generation Trådløst musikksystem

Naim Mu-so Qb 2nd Generation

Trådløst musikksystem

Varenr: 109741
10 995,-
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Med hjelp av ny og mye kraftigere DSP, Focals ekspertise på høyttalerelementer og deres egen kunnskap rundt streaming har Naim løftet Qb 2nd generation til å bli en ny milepæl innenfor trådløse multiromshøyttalere i denne prisklassen. Enhver stein har blitt snudd, til og med grillen er optimalisert for å gi så åpen og god lyd som mulig! Naim vet godt at den ekstreme ytelsen ligger i summen av alle de små detaljene. Qb 2nd generation vil være den perfekte partneren til eksisterende Naim streamere eller Mu-so i et multiromsystem, men er likefremt et anlegg som står meget solid på egenhånd.


Ny smart kontrollflate - En intuitiv touchinterface med 15 touch-sensitive knapper og en stor vektet og opplyst volumkontroll. En nærhetssensor vekker systemet.


Enkel multirom - 3 måter å synkronisere enheter på i «party mode». Enten via Naimappen/touchdisplay, airPlay 2 eller Chromecast (Google Home).*


Mer regnekraft til musikken - Ny multicore Digital Signal Processor (DSP) gir 2000 MIPS regnekraft (Million Instructions Per Second), dette sammenlignet med Mu-so MK1s single-core, 150MIPS DSP.


Oppgraderte høyttalerelementer - I samarbeid med Focals R&D (Research and Development team) har Naim oppgradert driverne til Mu-so MK2 for høyere ytelse og lavere forvrenging. Focal har utviklet markedsledende driverteknologi siden 1979.


Prisvinnende strømmeteknologi - Som i Naims nye Uniti-serie og nettverksspillere får Mu-so Qb 2 Naims unike og kraftige strømmeplattform implementert. Bygget for fremtiden!


Sterkt forbedret bassytelse - Nye drivere gir en monumental bass med høy kontroll og raffinement.


Rå systempower i en kompakt utførelse - Mu-so Qb stiller med 300 watt samlet effekt.


Ny finish på grill og med nye farger - Standard svart grill kan enkelt byttes ut til – Olive (olivengrønn), Terracotta (rødbrun), and Peacock (marineblå) for å matche interiør og stil.


Chromecast built-in - Google´s strømmeløsning som har over 100 støttede apper, inkludert Deezer, Qobuz, Plex, TuneIn, SoundCloud og Pandora.


AirPlay 2 - Strøm musikk fra Apple iOS enheter som iPhone/iPad eller fra iTunes og Apple Music og samtidig få støtte for Apples nye multiromfunksjonalitet/party mode.


Spotify Connect - Innebygget Spotify® Connect, en bedre måte å høre Spotify på, Spotifys egen app fungerer som remote for Mu-so.


TIDAL - TIDALs tapsfrie strømmetjeneste er integrert rett i Naimappen med en flott interface, cover art og albuminfo.


Bluetooth® - Bruk blåtann for sending av lyd fra ethvert nettbrett eller telefon.


Internet Radio - Tilgang til en verden av radiokanaler inkludert alle NRK-kanaler i høy oppløsning. Presets lagres enkelt og er tilgjengelig via touchpanelet uten å bruke appen.


UPnPTM Streaming - Strøm lokalt lagrede filer fra PC/MAC eller NAS-server i høy oppløsning opp til 32bit/384kHz.


Roon Ready - Mu-so støtter Roons unike strømmeløsning som opphøyer opplevelsen av å lete etter og finne musikk digitalt. Lag ditt eget personlige «fanzine» av musikkbiblioteket ditt og spill favorittene dine direkte til Mu-so med Roons lydmessige solide RAAT protokoll og DSP.


Romkompensering -  Velg fra tre ulike innstillinger for optimal lyd i henhold til plassering i rommet.


Tilkoblingsmuligheter - Qb 2 har USB-inngang, optisk inngang og 3,5mm analog inngang.


Vekkerklokke / Alarm - Klokkeradiofunskjon med avanserte valg gir deg full kontroll over vekking med din foretrukne radiokanal.


Juster lys - Qb 2nd gen kan dimmes delvis eller helt ned i rom der lyskontroll er viktig.


Ny og forbedret Naimapp - Bedre kontroll og styring av Mu-so Qb 2nd generation.

Helt ny fjernkontroll - Qb 2nd gen inkluderer nå fjernkontroll.

 

Alle strømmetjenester

I hjertet av nye Mu-so Qb 2nd Generation sitter Naims nye strømmeplattform som er utviklet på fabrikken i Salisbury, England. Enten du strømmer musikk via TIDAL, Spotify, Chromecast, Airplay 2, Roon, UPnP (opp til 32bit/384khz) eller internettradio får du en lydprosessering på aller høyeste nivå, en teknologi hentet fra Naims aller dyreste streamere i Classic-line serien.

Med blåtann og USB-inngang er du ellers alltid rede for at venner kan kjapt koble seg på for å vise deg ny musikk. En optisk og analog inngang lar deg enkelt koble til andre kilder, for eksempel en platespiller eller TV.

Et kjærkomment tillegg for musikkelskere er støtte for Roon. Mu-so Qb 2nd generation er som storebror Mu-so 2 et ekte Roon endpoint og man kan justere romEQ og spille musikk direkte fra Roons behagelige strømmeunivers.

Podcaster er i vinden som aldri før og med både airPlay 2 og Chromecast innebygget, har favorittpodcasten din aldri vært lettere å spille av.

Kraftigere digital signalprosessering (DSP)

Slik som Mu-so 2 har Qb 2 nå fått en multicore DSP med nesten 14 ganger kraftigere regnekraft enn forrige generasjon. Dette gir mulighet til å behandle lyden med høyere intern klokke, større presisjon og bedre impulsrespons. I tillegg er den konstruert til å takle fremtiden via trådløse oppdateringer med konstante forbedringer av grensesnitt og tjenester. Qb 2 kommer nå med tre ulike valg for plassering av høyttaleren og disse prosesseres nå med en mye bedre algoritme for å disponere systemets effekt helt optimalt.

 

802.11 A/C Wi-Fi

 

Det avanserte antennesystemet i Qb 2 som er implementert i kjøleribbene, nyter nå godt av siste generasjon Wi-Fi 802.11 A/C. Et viktig poeng om du ønsker å koble den trådløst opp i mange forskjellige rom og synkronisere soner. Dette gir suveren trådløs driftsstabilitet, også ved strømming av høyoppløste formater.*

Oppgraderte høyttalerelementer

I samarbeid med Focal og tilgang til deres avanserte teknologi for måling utvikling av drivere har Naim nå rekonstruert både bass og mellomtonene i Qb 2. Selve geometrien i driverne er endret og man har brukt mye større magneter. Spolen er også redesignet med patentert teknologi fra Focal for optimal lineær induktivitet i ekskursjonen på elementet. Dette gir kraftigere bass og betydelig bedre kontroll. Mellomtonen har fått redesignet støvhette og stabiliseringsringer som sammen med spoledesignet reduserer forvrengning i elementet betraktelig.

Focals 40 år lange erfaring innenfor utvikling av høyttalerelementer kommer med andre ord godt med for å gjøre Qb 2 bedre, spesielt når man her ser implementering av teknologi fra Focals mer forseggjorte høyttalerserier. Til slutt har så teamet hos Naim fintunet og hørt seg frem til det beste resultatet slik de alltid gjør. Qb 2 leveres som den større Mu-so 2 fremdeles med en meget god soft-dome tweeter, en diskant som låter særdeles behagelig for øret og er et tydelig lydmessig valg fra Naims kyndige R&D team.

Med et svært vellykket eksisterende kabinettdesign på Qb har Naim vært lite fristet til å gjøre endringer her. De har derimot nok en gang tøylet strikken langt for å optimalisere lyden akustisk. Som hos storebror Mu-so 2 har grillene fått en svært tynn tekstil i grillen for å åpne opp lyden og la diskanten levere lyd under enda bedre betingelser. Resultatet er slående og verdt det ekstra strevet Naim la i prosjektet med å utvikle et lim som ikke skinte igjennom den tynne tekstilen.

Oppgraderingene i DSP, drivere og til og med grill gjør at Qb generasjon 2 låter mye tøffere enn før. Den er plasseringsvennlig og uendelig spillevillig i alle sjangre. Som storebror er Qb 2 en fullblods musikkmaskin, fullstendig kapabel til å spille til fest på kjøkken, soverom, bad eller stuer der ikke Mu-so 2 får plass.

Premium design

Qb 2 får som Mu-so 2 et meget pent designløft. Det var viktig for Naim å markere fortsettelsen av Mu-so med subtile men verdifulle endringer i visuelt uttrykk og design. Det samme implementeres i nye Qb 2. En ny premium antrasitt grå aluminum finish og den nye bakgrunnsbelyste volumkontrollen gir et tydelig kvalitetsuttrykk.

 

De nye oppgraderte grillene kommer med et moderne teksturert stoff og lar tenkende lede mot skandinavisk design og et jordnært uttrykk. Grillene kan endres etter behov og interiør. Svart front er standard og ekstra griller selges separat.

 

Ny forbedret kontrollflate og volumkontroll


Den tydeligste designmessige forandringen i nye Qb 2 er kontrollflaten. En nærhetssensor vekker touchdisplayet når du nærmer deg og derfra kan du justere alle essensielle innstillinger med enda bedre presisjon og oversikt enn før. Presets for internettradio håndteres i en ryddig undermeny og man kan nå legge til enheten i multirom uten å åpne appen. Det berømte vektede volumhjulet fra den originale Mu-so er nå oppgradert med lys i ringen som markerer volumet på enheten. Lyset i ringen animerer også ved valg av undermeny. Lekkert! Et slikt tilgjengelig fysisk volumhjul gjør at man alltid har kontroll høyttaleren når man raskt må skru ned, ved for eksempel mottak av viktige anrop på telefonen.

 

Suveren i flere rom eller på egenhånd

Nye Qb 2 er en fantastisk multiromshøyttaler via Naims egen app, Roon, Chromecast (google Home) eller airPlay 2. Flere Mu-so Qb 2 kan kombineres, eller den kan spille sammen med Naims Uniti forsterkere, nettverkspillere, Qb eller forrige generasjon Mu-so MK1 i party mode. Samtidig spiller den strålende på egenhånd som et fullverdig musikksystem. Qb 2 blir et naturlig midtpunkt i det rommet du setter den i.*

Vekkerklokke, medfølgende fjernkontroll og barnevennlig grensesnitt

Skulle man plassere den på et soverom, gir den avanserte klokkeradiofunksjonen presis vekking. Utvalgte dager og helger kan naturligvis utelates, du styrer selv når du vil bli vekket og til hvilken favorittkanal du vil våkne til. Lysinnstillinger kan også justeres og enheten kan dimmes helt ned, noe som er bra ved bruk i et soverom.

For barnefamilien holder den robuste grillen nysgjerrige barnefingre unna elementene i høyttalerne. Maksimalt volum kan settes i innstillinger i appen om man er redd for ukontrollert bruk når man ikke er hjemme, eller om man ved et uhell skulle sette den på fullt nivå.

Den nye og fine fjernkontrollen som også følger med den større Mu-so 2 er nå inkludert i prisen på Qb 2nd generation.

Britisk hi-fi på sitt beste

Enten du velger Qb 2 som et supplement eller som senteret i din musikalske hverdag vet vi den vil innfri på design, brukervennlighet og lydkvalitet. Naims team har jobbet hardt for å tøye strikken lengre enn de trodde det var mulig å gjøre da de startet prosjektet. Både Naims Mu-so og Qb 2nd Generation er produkter laget av musikkelskere for musikkelskere, noe som den gjennomførte tilnærmingen vitner om. Musikk neste!

 

*Vi anbefaler kablet nettverk for større flersoner systemer på grunn av høyt båndbreddekrav.

Alternativt et profesjonelt installert Mesh nettverk for å sikre nok båndbredde for større multirom systemer. Kontakt forhandler for nettverk anbefalinger.

Teknisk info


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.