Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
800040136 Naim 00-004-0136 Naim Nait 5si integrert forsterker

Naim Nait 5si integrert forsterker

18 995,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Produktinfo

Alt eller ingenting.

 

Når man som high-end lydprodusent har man mange kvaler når man skal lage et innstegsprodukt. Hvor skal listen ligge, hvilke kompromiss kan man gå med på? La all tvil komme Naim til gode, med Nait 5si har teamet i Salisbury strukket seg så langt som strikken bærer for å gi deg suveren Naimlyd til innstegspris!

 

Med tunge 2x 60 "Naimwatt" har du muskler nok til å traktere også mer krevende gulvstående høyttalere. Lyden er stor, kjapp og rytmisk kontrollert med et fundament som kan gi deg enorm glede med tyngre elektronisk musikk eller filmopplevelser og dramatikk på konsertfilm. Ekstra hyggelig er det da at Naim har påspandert en prosessorinngang som går forbi volumkontrollen så den kan brukes som effektforsterker i et surroundoppsett. (Alle Naim integrerte og forforsterkere inkludert Uniti har prosessorinngang). Egen hodetelefonforsterker av høy kvalitet gjør også privat lytting til en drøm.

 

Målet til Naim med Nait 5si er å introdusere flest mulig til high-end forsterkning og den vil transportere deg til hjertet av musikken med engasjerende dynamisk lyd du kan være stolt av å invitere hjem til!