Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
109065   Micromega M One M-150 RAL finish RAL , MARS included, 2 x 150W
109065   Micromega M One M-150 RAL finish RAL , MARS included, 2 x 150W 109065   Micromega M One M-150 RAL finish RAL , MARS included, 2 x 150W 109065   Micromega M One M-150 RAL finish RAL , MARS included, 2 x 150W 109065   Micromega M One M-150 RAL finish RAL , MARS included, 2 x 150W

Micromega M One M-150 RAL finish

RAL , MARS included, 2 x 150W

71 995,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Produktinfo

Micromega M-ONE

Endelig er den her. Rålekker, fantastisk ogfull av spilleglede. Micromega M-ONE... forsterkeren som gjør alt det du trenger og mer til!

Franske Micromega er for mangekjent som noen av pionerene innenfor digital avspilling og separate DACer. Mange av de digitale kildene til Micromega holder fremdeles en høy stjerne i Hi-Fi sammenheng verden rundt. Produksjonen foregår på fabrikken i Frankrike, for høy ytelse og kvalitetssikring. Dette vises også i testene M-ONE har fått verden rundt. Superlativene i fagbladene har sittet løst og M-ONE har i detsiste sanket en haug med utmerkelser. Vi er derfor stolte av å kunne introdusere Micromega M-ONE til våre kunder i Norge.

M-100 og M-150 - avansert teknikk med A/B push-pull og balansertsignalvei.

M-ONE kommer i 2 utgaver med henholdsvis 100 eller 150 watts effekt. De er ytelsesmessig lik i funksjoner og DAC-del men forskejllig på effekt. Man velger gjerne den største som da har en mer sofitikert effektdel med det doble antallet komponenter i audiodelen samt Micromegas effektkorreksjonsystem (PCF). M-150 kan da drive de fleste høyttalere man skulle kunne tenke seg i denne prisklassen og dobler effekten pent ved 4ohm.

Selve effektforsterkeren som er dual mono er analog med et svært musikalsk A/B push pull utgangstrinn. Strømforsyningene er basertpå LLC prinsippet for å hindre intermodulasjon. Disse klokker skyhøyt og langt ut av audiodomenet og Micromega bruker også 2 stykker for å hindre interferens mellom de forskjellige delene av forsterkeren. I tillegg hjelper LLC med å lade kondesatorene lynraskt for kjapp og presis lyd. M-ONE har oppnådd svært gode resultater i labtest og man hører at man har alle de kreftene man erlovet på papiret! Klasse D-forsterkning som ofte velges i slikekompakte amper er valgt bort da dette byr på en rekke utfordringer A/B push-pull løser mye bedre.

Det helstøpte aluminiumschassiset gir et lekkert ytre og skjuler også kablene godt for dem som er opptatt av å holde interiøret rent.

Les gjerne mer omteknikken bak i Micromegas White Paper: http://www.micromega.com/downloads/white-paper-UK-v2.pdf

Innebygget DAC med SHARC DSP

Den sofistikerte innebyggete DAC`en regner ut DSP`en på en kraftig SHARC DSP-brikke. Micromega bruker sin egen DSP og DAC-delen takler opp til 32bit 768khz PCM og 11,2mhz DSD. Skjer detendringer i formater så er du altså speccet for fremtiden. Oppdateringer foregår enkelt via USB.

Alle tilkoblinger og appstyring.

M-ONE har alle tilkoblingsmuligheter du trenger. USB-DAC med DSD-støtte , LAN (UPnP), Coax, Optisk, Blåtann 4.0 APTX  og I2S. IOS enheter kan sende lyd til den via airPlay. Innebyggete strømmetjenester og populære servertjenester er ventet å komme til via FW-update ila. kort tid. M-ONE har også RCA og balanserte XLR-innganger. Du styrer M-ONE med den lekre medfølgende fjernkontrollen eller du styrer det hele fra Micromegas egen appfor iOS/Android.

M.A.R.S.

Den innebyggete romkorreksjonen MARS er enkel og bruke og særdeles vellykket. 2 moduser bestemmer om du vil gå for nøytral eller lyd med merdynamisk tilsnitt. Har du et rom med akustiske utfordringer, hjelper MARS deg å få godlyden på plass kjapt og enkelt. En profesjonell mikrofon, samt tilstrekkelig lang kabel og stativ følger med.

MC/MM RIIA

M-ONE kommer et meget habilt MM/MC RIIA, velg riktig platespiller etter budsjett og M-ONE sørger for resten!