IsoAcoustics Aperta Sub XL Isolasjonsstativ for subwoofer stk IsoAcoustics Aperta Sub XL Isolasjonsstativ for subwoofer stk IsoAcoustics Aperta Sub XL Isolasjonsstativ for subwoofer stk IsoAcoustics Aperta Sub XL Isolasjonsstativ for subwoofer stk IsoAcoustics Aperta Sub XL Isolasjonsstativ for subwoofer stk IsoAcoustics Aperta Sub XL Isolasjonsstativ for subwoofer stk

IsoAcoustics Aperta Sub XL

Isolasjonsstativ for subwoofer stk

Varenr: 5600091
2 995,-
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse


Nyhet!

 

Iso Acoustics lanserer Aperta Sub XL, bassens og naboens beste venn!

 

De siste årene har Iso Acoustics manifestert seg som bransjeledende innenfor isolasjonsprodukter til proff og studiobruk. Med introduksjonen av de fantastiske høyttalerføttene Gaia, har superlativene fra HiFi-pressen sittet løst. Nå lanserer de nok et gjennomtenkt produkt, et eget og dedikert isolasjonsstativ til subwoofere.

 

Aperta Sub er en genial løsning for å få mer definert bass fra subwoofere, samtidig som den gleder eventuelle naboer med solid avkobling fra omgivelsene.

 

Bedre bass med bedre avkobling

 

Dyp, fet og pulserende bass er for mange definisjonen av en god lydopplevelse. Et system med mye bass kan derimot by på utfordringer både med akustikk og støy fra omgivelsene når de dype tonene forplanter seg i gulv og vegger. Aperta Sub avkobler subwooferen på effektivt vis og sørger for en langt mer teksturert og kontant bassgjengivelse. I tillegg får man enklere akustiske betingelser å tune subwooferen med, Aperta Sub rydder opp i mudrete bunn!

 

Patentert todelt isolasjonsdesign

 

Aperta Sub har hentet teknikk fra Aperta- og Oreaserien til Iso Acoustics. Det innovative designet består av fire runde isolatorføtter koblet sammen i et aluminiumsstativ. Selve stativet fører til bedre sideveis stivhet. Aperta Sub er som Gaia og Orea retningsbestemt i forhold til monteringen av bassdriveren. Som i Oreapuckene sørger de øvre isolatorene for at stativet suger seg fast til subwooferen for meget god stabilitet. Den nedre isolatoren sørger for ytterligere stabilitet og maksimal friksjon ved å suge seg fast til harde underlag. Dette er perfekt for subwoofere som nærmest hopper avgårde på gulvet under høytspilling! Siden subwoofere til hjemmekinobruk ofte står på gulvtepper, har IsoAcoustics valgt å inkludere fire teppedisker som bevarer ytelsen også der plassering på teppe er uunngåelig.

 

En av flere gode løsninger fra Iso Acoustics

 

Aperta Sub passer for subwoofere opp til 72,5kg. Iso Acoustics anbefaler fremdeles Orea isolasjonspucker for mer fleksibilitet sammen med enkelte subwoofere. På subwoofere med gjengeinnsatser er Gaia også et suverent alternativ.

 

Detaljer Aperta Sub XL:

 

- Subwooferen og naboens beste venn!
- Retningsbestemte isolatorer i Gaia/Orea-design med Aperta aluminiumsstativ.
- Øvre isolator er koblet til sub.
- Nedre isolator fester til underlaget med sugekoppeffekt = maksimal friksjon!
- Ekstremt bra isolasjonsevne sammen med god lateral (sideveis) stivhet.
- Tilpasset subwoofere opp til 72,5 kg
- Teppedisker følger med i prisen.
- Mål: 368mm x 406mm x 37mm (Bredde, Dybde Høyde)

 

Teknisk info


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.