Focal Elear hodetelefon High-End Hodetelefoner Focal Elear hodetelefon High-End Hodetelefoner Focal Elear hodetelefon High-End Hodetelefoner Focal Elear hodetelefon High-End Hodetelefoner Focal Elear hodetelefon High-End Hodetelefoner Focal Elear hodetelefon High-End Hodetelefoner

Focal Elear hodetelefon

High-End Hodetelefoner

Varenr: ELEARHP
12 495,-
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Focal Elear

 

Revolusjonær driverteknologi møter komfort i luksusklassen!

 

Av og til kommer det nyheter som gjør at vi må knipe oss i armen og sjekke om vi drømmer. Focals Sopraserie i fjor var en slik milepæl og under den topphemmelige fremvisningen av Focals nye hodetelefonsatsning fikk vi straks både høre og kjenne at de nok en gang mener alvor! Verden trenger ikke flere hodetelefoner, det finnes flere gode teknologier og brukbare løsninger der ute med sine fordeler og ulemper.
Når Focal da først skulle ta sats og albue seg en plass inn på hodetelefonbordet måtte de gjøre noe eksepsjonelt.
Med 35 års erfaring med driverdesign sa det seg nesten selv at valget falt ned på å studere egen teknologi. Ingen har tidligere laget en fullblods mini fulltonehøyttaler og puttet dette inn i hodetelefoner fordi det er så ekstremt komplisert å få til rent mekanisk! Med dette i mente gikk teamet til Focal løs på en av sine største utfordringer noensinne, og resultatet ble «the M-shaped dome». Dette er en M-formet membran med utrolige egenskaper som lydbærer, med samme materiale som man finner i mange av Focals diskanter har de laget en florlett membran med lav masse, proprietært gummioppheng (normalen er å feste hele membranen til kanten) for uovertruffen elastisitet i hele slaglengden og en "lavmassespole" med magnetløsning som kommer til å gi Head-Fi fans verden over vann i munnen!
Den nye driveren gjør det mulig å oppnå en meget linær frekvensrespons fra 5hz til 23khz uten bruk av filtrering og resultatet er enestående og ekstremt oppløst med kjapp teksturert bass og utrolig mellomtone! Focal har lagt mye vekt på stereoperspektiv og problemet med «hull» i lydbildet. Disse hodetelefonene vil gi følelsen av at musikken kommer forfra som med et sett ekte høyttalere, alt lagt til rette for musikkentusiasten for timesvis med lytting. Disse må høres!

 

Produsert i Frankrike - med stolthet i nye dedikerte fasiliteter i Saint Etienne!

 

- Åpen hodetelefon (full dekompresjon) med ny unik 1,5" "M-shape» driverteknologi med Al/Mg membran.
- Fokusteknologi for uovertruffent stereoimage.
- 80 ohm, Ingen filtrering, 5hz-23khz frekvensrespons.
- Memory foam puter med mikrofiber og jevn vektfordeling med aluminiumsbøylen for maksimal komfort.
- Avtagbar kabel i høy kvalitet, skjermet med høyverdig OFC kobber i ledere.
- Emballasjen kan brukes som oppbevaringsetui.
- Mulighet for balansert kabel.

Teknisk info


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.