Focal Dome Pack 5.1 Diamond White 5 satellitter og én subwoofer Focal Dome Pack 5.1 Diamond White 5 satellitter og én subwoofer

Focal Dome Pack 5.1 Diamond White

5 satellitter og én subwoofer

Varenr: 5010113
21 995,-
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse
Focal Dôme høyttalerserien kombinerer elegant stil med høy kvalitet og gode ytelser. Satellitthøyttaleren er en toveis, godt spesifisert høyttaler i en meget kompakt og anvendelig utførelse, som kan monteres som en spotlight og vinkles mot lytteren. Den har en stor detaljrikdom og god effektkapasitet. Maks. effektpåtrykk er 100 watt. Solid kabinett i støpt aluminium med high-gloss pianolakk i rødt, sort eller hvitt og gir et meget eksklusivt preg. Ekstra griller er tilgjengelige i rødt, blått eller gult. Matchende gulvstativer i rødt, sort eller hvitt er tilgjengelig som ekstrautstyr. 
 
Satellitthøyttaleren Focal Dôme 1.0 (1 stk.) kan brukes alene, som par,  Focal Dôme 2.0 (2 stk.), eller i kombinasjon med subbasshøyttaleren, Focal Dôme Subwoofer, ved ønske om større effektkapasitet for større rom eller dypbassgjengivelse i forbindelse med hjemmekinooppsett.   Focal Dôme Pack 2.1 er et 2.1-sett med to satellitter og én subbass og Focal Dôme Pack 5.1-settet består av 5 stk. satellitter og én subbass. Focal Dôme Subwoofer er en aktiv subbasshøyttaler i en meget elegant og særpreget design. Med en utgangseffekt på 100 watt og et nedadrettet 8” element sørger den for rikelig med dypbassgjengivelse både for musikkgjengivelse og filmlyd. Både satellitt og subbasshøyttaler er tilgjengelig i tre forskjellige fargeutførelser.
 
Mål, satellitt (B x H x D): 14,4 17,2 x 14,3 cm, vekt: 1,9 kg.
Mål, subbasshøyttaler (B x H x D): 27,6 x 40,0 x 27,6 cm, vekt: 8,2 kg
Teknisk info


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.