Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
109972   Focal Chora surroundhøyttaler NB! Pris per stk.
109972   Focal Chora surroundhøyttaler NB! Pris per stk. 109972   Focal Chora surroundhøyttaler NB! Pris per stk. 109972   Focal Chora surroundhøyttaler NB! Pris per stk.

Focal Chora surroundhøyttaler

NB! Pris per stk.

5 495,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Produktinfo

Høyttaleren SA Mantra 50 står på skuldrene til sine respekterte forfedre som alle satte nye standarder for sin tid. Nå flytter SA grensene enda engang. Med små og hurtige basselementer med lang slaglengde leverer SA Mantra 50 stor og presis lyd med engasjerende musikalitet.

50 er et historisk tall for SA, og på samme tid et legendarisk høyttalerformat. Gjennom årene, sto 50-modeller fra SA direkte mot konkurrentenes langt større høyttalere og representerte System Audios tilnærming til fantastisk lyd. En høyttaler fra SA er mer enn bare en høyttaler. Det er innovasjon. Siden år 2000 har 50-modellene vært et kraftig 2 ½-veis konsept med fire 4 "basselementer og en 1" diskant. SA har raffinert materialene og teknologien kontinuerlig i mer enn 10 år, og i dag er SA Mantra 50 den mest perfekt balanserte 50-modellen SA noensinne har produsert.

Tenk hurtighet
SA sine spesialbygde 4 "basselementer er mindre, raskere og mer nøyaktig enn konkurrentenes høyttalerelementer. SA tilbyr en levende og engasjerende lyd som bare kan leveres av en hurtig høyttaler og den nye SA Mantra 50 er en av de beste representanter for denne filosofien.

Tenk innovasjon
SA har utviklet høyttalere med små høyttalerelementer siden 1984, lenge før noen andre. Det er deres hemmelighet. De har spesialisert seg på stor lyd, presisjon og engasjerende musikalitet og 50-modellen er en unik høyttaler med et talent for å overraske de som velger å leve med den.